fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Sähköskootterit

Sähkömopo mullistaa käsityksen mopoluokan ajoneuvoista. Aja äänettömästi –ilman pakokaasupäästöjä!
Sähkömopolla ajamisesta tekee erityisen hauskaa sähkömoottorin välitön vääntö ja kiihtyvyys. Suurin jatkuva moottorin teho on 4000 W, joka on 16 x sähköpolkupyörän teho. Mopot ovat suunniteltu kulkemaan turvallisesti ja laillisesti 45 km/h nopeuksia, joten liikut sillä mukavasti sähköpyörää tai -potkulautaa nopeammin ja pidemmälle.

Sähkömopo käyttö on puhdasta iloa. Vain virrat päälle ja mopo on valmis liikenteeseen. Sähköinen voimalinja on varmatoiminen ja käytännössä huoltovapaa. Sähkömopon omistaja on vapaa öljynvaihdosta, tankkaamisesta, tärinästä, pärinästä ja bensan sekä pakokaasujen katkuista. Sähkömopolla liikkuminen on elämys, jota kannattaa kokeilla.

Sähkömopo sopii hyvin myös aikuisille, jotka haluavat päästä perille helposti, nopeasti ja tyylikkäästi. Ennen vuotta 1985 syntyneiltä ei vaadita mopoluokan ajoneuvon ajamiseen mitään ajokorttia. Tämän jälkeen syntyneet tarvitsevat ajamiseen vähintään mopon ajokortin (M- tai AM/120-kortti). Mopoa saa ajaa myös auton tai moottoripyörän ajokortilla (B-, A1-, A2- tai A-kortti).

Näytetään kaikki 2 tulosta