fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Edustamamme laatumerkit

Himo-sähköpyörä-logo

Shanghai Himo Electric Technology on kaksipyöräisten sähköisten kulkuneuvojen tutkimukseen, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kansainvälinen yritys. Brändin tavoitteena on olla älykkäiden ja hauskojen ratkaisujen edelläkävijä vihreän, urbaanin liikkumiseen rintamalla. Sähköpyörien lisäksi jatkuvasti kehittyvästä portfoliosta löytyy erilaisia skoottereita ja älykkäitä lisätarvikkeita.

Yrityksen takana on tiimi pitkään autoteollisuuden ja elektroniikan parissa kansainvälisesti työskennelleitä liiketoiminnan, insinöörityön ja teollisen suunnittelun ammattilaisia. Tuotteissa korostuvat viimeisteltyihin yksityiskohtiin pohjaava laatu, käyttökokemus ja turvallisuus. Tutustu Himo sähköpyöriin verkkokaupassamme.

Thousand logo

Huolimatta siitä, että hän oli aktiivinen pyöräilijä, Thousand kypärien perustaja ei koskan käyttänyt pyöräilykypärää. Hänen mielestään kypärät olivat liian kömpelöitä, futuristisen näköisiä ja epäkäytännöllisiä. Läheisen ystävän kuolema pyöräonnettomuudessa avasi Glorian silmät kypärän tarpeellisuudesta. Sen sijaan, että hän olisi silti tyytynyt tarjolla oleviin kompromissiratkaisuihin, hän päätti suunnitella kypärän itse.

Yhtiön nimi “Thousand” viittaa yhtiön missioon pelastaa tuhat henkeä liikenteessä tuomalla tarjolle kypäriä, joita polkupyöräilijät oikeasti haluavat käyttää. Brändin taustalla on vuonna 2015 järjestetty Kickstarter kampanja. Siitä lähtien yhtiö on kypärä kypärältä lisännyt kevyen liikenteen turvallisuutta ja samalla edistänyt ympäristöystävällistä ja tervettä tapaa hoitaa päivittäinen liikkuminen.

Thousand on luonteeltaan Public Benefit Corporation (PBC). Tämä tarkoittaa, että pelkän voiton maksimoinnin sijaan Thousand keskittyy toimintansa arvo-ohjautuvuuteen sekä yhteisön ja yhteisen planeettamme palvelemiseen.Tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi siten, että Thousand tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty 110%. Tyypillisesti kuluttajatuotteisiin liittyvän negatiivisen ympäristövaikutusten sijaan Thousand siis parantaa planeettamme hiilipäästötilannetta.

Thousand seisoo missionsa takana myös siten, että se tarjoaa kolarissa vaurioituneen kypärän tilalle uuden rikkinäistä vastaan. Kypärä suojaa vain päässä ollessaan, ei kaapin perällä pölyttyessään. Tutustu Thousand kypäriin verkkokaupassamme.

JOYOR sähköpotkulauta logo

Joyor E-MOVING S.L on sähköistä urbaania liikkumista edistävän kansainvälisen rintaman ylpeä jäsen. Tuotteiden tarkoituksena on palvella kestävää, tasapainoista ja stressitöntä kaupunkielämää. Yrityksen visiona on muokata parempaan suuntaan tapaa, jolla yksilöiden liikkuminen ja yritysten logistiikka tapahtuu rakennetussa ympäristössä. Tuotteita kehitetään jatkuvasti eteenpäin ajureina luotettavuus, turvallisuus, ainutlaatuinen käyttökokemus ja houkutteleva hinta.

Yritys sijaitsee Barcelonassa ja tuotteet suunnitellaan Hollannissa. Valikoimasta löytyy ratkaisuja niin henkilökohtaiseen liikkumiseen kuin yrityskäyttöön, kuten turismin, logistiikan ja vuokraustoiminnan tarpeisiin. Nopeasti kasvava kansainvälinen brändi panostaa vahvasti tekniseen tukeen ja huoltoon Euroopassa. 

Yrityksen toiminta pohjaa kolmeen pääasialliseen arvoon:

  • Vapaus ja hauskuus: Ei ruuhkia, ei stressiä aikatauluista, ei hikoilua ja huhkimista. Sähköpotkulaudat tuovat arkeesi vapautta ja joustavuutta. Rentoudu ja pidä hauskaa!
  • Kestävä ympäristö ja innovatiivinen suunnittelu: Ei päästöjä, ei melua, ei liikenteen ylikuormitusta. Joyor on 100% ympäristöystävällinen, energiatehokas ja nopea ladata. Kevyet ja helposti kannettavat tuotteet tarjoavat korkeaa suorituskykyä ja luotettavaa laatua.
  • Kaikkien saatavilla: Joyor tarjoaa parasta vastinetta rahoille. Korkealaatuisten sähköpotkulautojen pitää olla kaikkien saatavilla edulliseen hintaan.

 

Tutustu Joyor sähköpotkulautoihin verkkokaupassamme.