fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää
GoByBike logo pysty

Työsuhdepyörä Elemovelta GoByBike-palvelua käyttäen

Luettuasi tämän oppaan tiedät, mitä erityispiirteitä työsuhdepyörän ostoon liittyy.

Elemovella olemme huomanneet työsyhdepyörää koskevien kyselyiden lisääntyneen ihmisten palatessa lähitöihin ja työsuhdepyöräedun ennennäkemättömän suosion yhä kasvaessa. Siksi kirjoitimme sinulle tämän konkreettisen työsuhdepyörän osto-ohjeen helpottamaan työsuhdepyöräsi ostoa ja hankinnan suunnittelua. Tämä artikkeli on erityisesti GoByBiken kautta hankittavia pyöriä varten. Jos etsit yleistä ohjetta työsuhdepyöräedun käyttöönottoon ja työsuhdepyörän hankintaan, niin siitä löytyy oma erillinen artikkeli blogistamme.

Luettuasi tämän oppaan tiedät, mitä erityispiirteitä työsuhdepyörän ostoon liittyy. Käytämme tässä artikkelissa esimerkkinä GoByBiken työsuhdepyörien leasing palvelua, mutta opas soveltuu pääpiirteissäin myös muiden palveluntarjoajien kanssa asioidessa. Mikäli työnantajallasi on käytössä joku muu malli tai eri palveluntarjoaja työsuhdepyörän hankintaan, ole meihin suoraan yhteydessä. Katsotaan askelmerkit yhdessä kuntoon.

Työsuhdepyöräksi soveltuva sähköpyörä Himo C30S

Himo C30S on erinomaisesti työsuhdepyöräksi soveltuva sähköpyörä.

Miksi työsuhdepyörä on juuri nyt ajankohtainen?

Ennen ostoa koskevaa rautalankaveistosta pari taustoittavaa sanaa. Työsuhdepyöräetu on jo pitkään ollut mukana työnantajien palkkauksen ja palkitsemisen keinovalikoimassa. Mutta 30.12.2020 alkaen etu laajennettiin koskemaan myös sähköavusteisia polkupyöriä ja luontaisedusta tehtiin myös verotuksellisesti kannattavampaa. Vuoden 2020 lakiuudistus ja sähköpyörien yleinen suosion kasvu ovat syitä siihen, miksi työsuhdepyörän hankinta on monelle nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

Miten työsuhdepyörä toimii?

Työsuhdepyörä on työntekijän käytössä oman pyörän tavoin, vaikka työnantajayritys on varsinaisesti työsuhdepyörän omistaja. Työnantaja voi myös hankkia pyörän työntekijälle leasing järjestelyllä, mikä näyttäisikin olevan suosituin tapa toimia. Tästä johtuen pyörän ostoon liittyy muutama erityispiirre, joihin sukellamme seuraavaksi.

GoByBiken kaltaisten toimijoiden ansiosta työsuhdepyörän hankinta on tehty erittäin helpoksi sekä työnantajalle että työntekijälle. Käytämme GoByBikea esimerkkinä, koska se on tällä hetkellä Suomen suosituin työsuhdepyöriä avaimet käteen -palveluna tarjoava toimija. GoByBike myös tarjoaa ohjeita ja työkaluja työnantajille ja työntekijöille, kuten kätevän laskurin, jolla voit arvioida pyöräedusta saamaasi säästöä. GoByBike toimii kaikkialla Suomessa ja työntekijä saa käytännössä valita pyöränsä mistä tahansa kaupasta. GoByBiken ja Elemoven yhteistyön ansiosta voit jopa tehdä tilauksen suoraan GoByBiken sivuilta nettitilauksena.

Miten hankin työsuhdepyörän?

Miten GoByBike työsuhdepyörä käytännössä hankitaan Elemovelta? Kun työnantajasi on ottanut käyttöön työsuhdepyöräedun, tehnyt palvelusopimuksen GoByBiken kanssa ja haluat työsuhdepyöräksi sähköpyörän Elemoven valikoimasta toimi näin:

  1. Täytä rekisteröintilomake GoByBiken sivuilla. GoByBike lähettää sähköpostiisi työsuhdepyörän hankintaan tarvittavan tilauskoodin käyttöohjeineen.
  2. Valikoi Elemoven sähköpyörävalikoimasta sivulle sopiva pyörä aivan kuin ostaisit sen itsellesi. Voit valita työsuhdepyöräpakettiin myös kypärän ja muita tarvikkeita, kuten vakuutusyhtiön hyväksymän* lukon, valot, nastarenkaat ja lokasuojat. Voit myös lisätä vuokra-ajalle huoltobudjetin, joka sisällytetään työsuhdepyörän hankintahintaan. Suosittelemme vähintään sähköpyörän ensihuollon lisäämistä huolto-ohjelmaan.
  3. Toimita tiedot valitsemastasi sähköpyörästä, pakettiin sisällytettävistä varusteista ja huolloista sekä GoByBikeltä saamasi tilauskoodi Elemovelle esimerkiksi yhteydenottolomakkeellamme. Mikäli tilaat pyörän ilman lisävarusteita, voit käyttää suoraan GoByBiken nettitilauslomaketta tilauksen jättämiseen.
  4. Saatuamme vahvistuksen GoByBikeltä toimitamme pyörän valitsemallasi tavalla haluamaasi osoitteeseen. Tarjoamme kaikkiin pyöriin maksuttoman toimituksen Matkahuollon Bussi- tai Lähellä-pakettina.
  5. Nauti täysin rinnoin uudesta pyörästäsi! Sähköpyöräily on erinomainen tapa taittaa työmatkat ja arjen pienet tai keskipitkät siirtymiset. Saat taloudellisen edun lisäksi raikasta ulkoilmaa ja arkiliikuntaa ilman kovaa hikoilua ja puuskutusta.

*Työsuhdepyörän kanssa tilattavissa olevan lukon verkkokaupassamme tunnistat Sold Secure -logosta.

Toivottavasti oppaastamme oli sinulle apua. Alla löydät linkit oppaan jakamiseen, mikäli arvelet siitä olevan hyötyä esimerkiksi työkavereillesi. Mikäli tarvitset apua pyörän ja varusteiden valinnassa, ole rohkeasti yhteydessä joko yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse tai puhelimitse.

Pyöräilyn iloa ja turvallista matkaa!

Share this post