fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Hyvä tietää

Elemove Oy on täysin Suomalaisomistuksessa oleva verkkokauppa. Kaikki myynnissä olevat tuotteet varastoidaan ja toimitetaan Suomesta. Verkkokauppamme noudattaa kaikkia turvallisen verkkokaupan standardeja ja tuotteet ovat EU-asetusten mukaisia.

Maksaminen

Elemove Oy käyttää Paytrail Oyj:n verkkomaksupalvelua. Paytrail on markkinoiden kattavin verkkomaksupalvelu, joka kattaa kaikki Suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, maksukortit sekä laskulla ja osamaksulla maksamisen. Valitsimme Paytrail:in jotta maksaminen olisi sujuvaa ja 100% luotettavaa.

Toimitus

Toimitamme kaikki tilaukset 2 – 4 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, verkkokauppamme ilmoittaa siitä jo tilausvaiheessa. Polkupyörät toimitetaan matkahuollon bussi- tai lähellä-pakettina rahtivapaasti Suomen rajojen sisäpuolella. Valittavanasi on myös muut toimitustavat lisämaksua vastaan. Tarvikkeet toimitetaan erillisen rahtihinnaston mukaisesti.

Palautus

Verkkokaupassamme myytävillä tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Takuu

Kaikilla myymillämme tuotteilla on EU-asetusten mukainen takuu. Tuotekohtaiset takuuehdot on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ole meihin yhteydessä [email protected] niin saat lisäohjeita.

Pyörien kasaus

Kaikki pyörät ja potkulaudat toimitetaan pahvilaatikoissa lähes valmiiksi kasattuina.  Kaikki tarvittavat työkalut kuuluvat toimitussisältöön. Tarkempi kasausaste selviää tuotetiedoista.

Mikäli sinulla on vaikeuksia saada pyörä ajokuntoon, niin ole yhteydessä meihin, tai käänny asiantuntevan pyörähuollon puoleen.

Suosittelemme että pyörään tehdään ensihuolto noin 100 km sisäänajon jälkeen asiantuntevassa pyörähuoltoliikkeessä.

 

Akku

Sähköpyörän akku on yksi pyörän tärkeimmistä osista, joten pidäthän siitä huolta. Laadukas litium-ioni akku on turvallinen ja pitkäikäinen, kun sitä käytetään ja säilytetään oikein. Oikein käytettynä akku kestää hyvänä pitkään, mutta huolimattomalla ja vääränlaisella käytöllä sen voi saada huonoon kuntoon kuukausissa.

Litium-ioni akku tykkää, kun sitä käytetään. Akun voi ladata, vaikka se ei olisikaan tyhjä, mutta akulle tekee myös hyvää välillä päästä tyhjentymäänkin. Älä koskaan kuitenkaan säilytä akkua tyhjänä. Litium-ioni akut menettävät hiljalleen varausta itsestään, joten pidempiaikaisessa sälytyksessä tulee huolehtia, ettei akku pääse tyhjentymään liian tyhjäksi. Akkua kannattaa ladata muutaman kuukauden välein pidempiaikaisessa sälytyksessä. Varaustaso kannattaa pyrkiä pitämään noin 60 – 80% akun kapasiteetista. Säilytyksen jälkeen, ennen käyttöönottoa akku kannattaa ladata täyteen. Lataa akku aina kuivassa ja tuuletetussa tilassa.

Akkua voi käyttää myös talvella, mutta sitä ei koskaan saa jättää käyttämättömänä pakkaseen pidemmäksi aikaa.

Lue tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Jos sinulla on vielä jotain kysyttää, ole meihin yhteydessä

ota yhteyttä