fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Sähköpyörät

Sähköpyörä on lunastanut paikkansa ekologisena ja edullisena vaihtoehtona taittaa helposti hieman pidempiäkin matkoja. Esimerkiksi työmatkaliikkumiseen sähköpyörä soveltuu erinomaisesti, sillä pääset töihin ja takaisin ilman hikeä, mikä on yksi syy vähemmän starttailla autoa ja jonotella liikenneruuhkissa. Sähköpyöräily ei ole hikiliikuntaa, mutta se on kuitenkin liikuntaa. Samalla saat raikasta ulkoilmaa kehoa ja mieltä virkistämään ennen ja jälkeen työpäivän.

Myös vapaa-ajan liikkumisessa perille pääsy puuskuttamatta on usein aivaintekijä kulkuneuvon valinnassa. Sähköpyörä soveltuu hyvin keikoille, joissa kokonaismatka yhdellä latauksella on maksimissaan 50-80 km. Lyhemmille n. 20 km yhdellä latauksella ajettaville matkoille myös sähköpotkulauta on oivallinen vaihtoehto.

Sähköpyörät-kategoriastamme löydät laadukkaat ja kestävät Xiaomi Himo -sähköpolkupyörät. Lisäksi löydät verkkokaupastamme myös sähköpyöräilyyn sopivat lisävarusteet. Tarjoamme sähköpyörien tilauksiin ilmaisen toimituksen Suomen rajojen sisällä.

Mikäli tarvitset apua sinulle oikean tuotteen valinnassa, ole rohkeasti yhteydessä. Olemme aina palveluksessanne.