fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Tietoa meistä

Verkkokaupan ei tarvitse olla kasvotonta. Olemme palveleva, asiantunteva ja luotettava suomalainen kevyiden sähköisten kulkuneuvojen erikoisliike. Kauppamme on virtuaalinen, mutta ihmiset kaupan takana ovat hyvin todellisia ja mukana koko persoonallaan.

Panostamme asiakaspalveluun ja keskustelemme mielellämme asiakkaittemme kanssa. Haluamme ylipäätään auttaa ihmisiä löytämään kevyemmän sähköisen liikkumisen hyödyt ja hauskuuden järkevään hintaan. Haluamme tehdä kulkuneuvon hankinnasta ja omistamisesta helppoa niin ensikertalaisille kuin aiheeseen enemmän perehtyneille.

Liikkuminen on murroksessa. Sähköiset liikkumisvälineet tarjoavat monia hyötyjä perinteisiin käyttövoimiin verrattuna. Näistä päällimmäisenä korostuvat hiljaisuus, päästöttömyys ja huoltovapaus. Etenkin kevyet sähköiset liikkumisvälineet tarjoavat uudenlaista yksilöllistä liikkumisen vapautta ympäristöystävällisesti. Pienempien laitteiden hankinta ja omistaminen on paitsi halvempaa, myös helpompaa.

Meneillään on megatrendi, joka etenee lainsäädännön ja teknologisen kehityksen säestämänä. Elemove Oy on aallon harjalla jalkauttamassa tätä trendiä ja auttamassa aiheesta kiinnostuneita suunnistamaan pykälien ja vaihtoehtojen viidakossa.

Tarjontaa sähköisistä liikkumisvälineistä alkaa olla runsaasti. Kuluttajan kannalta haaste ei ole enää löytää tarjoajia, vaan ennemminkin mistä löytää laadukas, turvallinen ja omalle kukkarolle sekä tyylille sopiva kulkupeli. Vastaamme tähän etsimällä maailmalta tyylikkäitä, turvalliseksi todettuja ja kohtuuhintaisia kulkupelejä, tuomalla ne asiakkaittemme saataville sekä tarjoamalla hyödyllistä tietoa sähköisestä liikkumisesta.

Mikäli sähkökulkuneuvomme ilahduttavat asiakkaitamme ja vähentävät autoilun tarvetta, olemme onnistuneet. Kauppamme on auki 24/7 niille, jotka kaipaavat yksilöllistä liikkumisen vapautta.

Kutsumme sinut tutustumaan tuotekategorioihimme, joista löydät sähköpyörät, sähköpotkulaudat ja sähköiseen liikkumiseen tarvittavat lisävarusteet. Blogimme puolestaan tarjoaa hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa sähköpyöräilyn ja muun sähköisen liikkumisen ympäriltä.

Innovatiivinen

100 % luotettava

Suomalainen verkkokauppa

Me olemme Elemove:

Esko Sorva

Esko

Olen Elemoven myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnon ja asiakaspalvelun monitoimikone. Osaaminen tähän on hankittu uran varrella isojen kansainvälisten monialayhtiöiden riveissä. Olen laajasti kiinnostunut tekniikasta, tieteestä, liiketoiminnasta ja tietenkin upeista tuotteista. Pyörien parissa tulee puuhailtua vapaa-ajallakin. Vaikka arki- ja työmatkaliikkumisessa sähköpyörä on ykkönen, kuntolenkille otan edelleen alleni maantiepyörän ilman moottoria.
Omakuva_Timo

Timo

Elemoven tekniikkona keskityn edustamiemme tuotteiden teknisiin ratkaisuihin, suorituskykyyn, määräystenmukaisuuteen ja dokumentaatioon.Tämä paketti on tullut tutuksi toimiessani vuosia teollisten tuotekehitystehtävien parissa. Aikataulun salliessa puuhailen vapaa-ajallani erilaisten omien rakentelu- ja kehittelyprojektien parissa, joista osa joskus ehkä jalkautuu käytäntöönkin ihmisten liikkumista helpottamaan.
Harrastukset ovat tähän asti tapahtuneet veden alla, sen päällä, maalla ja ilmassa. Sähköenergia on nykyään mukana noissa kaikissa, mutta aina on tilaa parannuksille ja uusille ideoille.

Aki Viitanen

Aki

Keskityn Elemovella asiakaspalveluun, myyntiin, verkkokauppamme kehitykseen ja ylläpitoon sekä toimittajien ja logistiikan hallintaan. Pitkään kuluttajatuotteiden maahantuonnin parissa kerättyyn kokemukseen nojaten varmistan Elemoven asiakkaille kunnolliset kamppeet oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Liikunta, eräily ja tekniset laitteet ovat aina kiinnostaneet minua, eli sähköpyörä onkin mainio laite yhdistämään intohimoni kohteet. Kuntolenkille minun valinta on maastopyörä, välillä sähköllä ja välillä ilman.