fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Pyöräilykypärät

Pyöräilykypärä on halpa henkivakuutus. Polkupyöräkypärän käyttö on myös kirjattu lakiin, mutta laki on tältä osin suositusluonteinen. Eli ilman kypärää ajamisesta ei rangaista. Kypärä on joka tapauksessa pyöräilijän tärkein yksittäinen suojavaruste ja ikään katsomatta kaikkien kannattaisi pyöräillessä käyttää kypärää. Kypärävalikoimamme tähtää siihen, että kypärän käyttö on paitsi järkevää, myös muodikasta ja mukavaa. Pyöräkypärä on parhaimmillaan tyylikäs lisä päivittäiseen pyöräilyunivormuusi. Tämä on suunnittelun lähtökohta erityisesti edustamamme Thousand kypärämerkin takana.

Valikoimamme kattaa pyöräilykypärät eri tarpeisiin. Jos hakusessa on pyöräilykypärä lapselle, kannattaa ehdottomasti tutustua Thousandin lasten mallistoon. Thousandin valikoimasta löytyy myös vaihtoehtona MIPS kypärä. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) antaa törmäystilanteessa pään liikkua suhteessa kypärään ja antaa näin lisäsuojaa aivoille etenkin vinoissa iskuissa. Jos kiikarissa on pyöräilykypärä visiirillä löydät sellaisen HIMO merkin alta.

Kaikki kypärät ovat säädettäviä ja mitoitusohje löytyy kypärien kuvauksista. Pyöräilyn lisäksi kypärämme soveltuvat käytettäväksi skuuttikypäränä tai skeittikypäränä.

Kaikki myymämme kypärät ovat Eurooppalaisen standardin EN 1078 mukaisia ja CE hyväksyttyjä. EN 1078 tandardin mukainen kypärä on läpäissyt iskunvaimennustestin, jossa kypärä ja sen sisällä oleva 5 kiloa painava mallipää pudotetaan 1,5 metrin korkeudelta ja mallipäähän kohdistuva huippukiihtyvyys on alle 250 g:tä. Ilman iskunvaimennusta mallipäähän saattaa kohdistua jopa 1000 g:n kiihtyvyys. EN 1078 standardin mukainen pyöräilykypärän kiinnitysjärjestelmä pitää kypärän päässä törmäystilanteessa.

Thousand logo
Sena Logo
Himo-sähköpyörä-logo