fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Valaisimet

Valikoimastamme löydätte tärkeät ja tarpeelliset ratkaisut siihen, että sekä näet että näyt pimeässä. Huippulaadukkaasta Fenix valikoimasta löydät taskulamput ja otsalamput monipuolisesti pyöräilyyn ja muuhun vaativaan käyttöön. Sukelluskäyttöön suunniteltuja LED taskulamppuja voi käyttää jopa 100 metrin syvyydessä veden alla. Pientareille ja pyöräteille puolestaan pimeään vuodenaikaan hyvä ja suosittu turvaväline on heijastinliivi LED-valolla.

Otsalamppu soveltuu erinomaisesti pyöräilyyn joko lisävaloksi tai pääasialliseksi valon lähteeksi. Hyvä otsalamppu antaa runsaasti valoa ja kiinnittyy varmasti joko pääpantaan tai pyöräilykypärään. Otsalamppu on myös erinomainen valinta retkeilyyn, metsästykseen, kotiin, autoiluun ja työvaloksi. Pyörään kiinnitettävissä oleva käsivalaisin on  puolestaan monikäyttöinen väline, joka soveltuu hyvin erilaisiin arjen ja harrastustoiminnan tarpeisiin.

Olipa tarpeesi sitten pyörän valo, otsalamppu tai taskulamppu, panosta laatuun ja hanki meiltä harrastuksiisi pitkäikäinen sekä toimintavarma valaisin. Varastomme sijaitsee Suomessa, mikä takaa nopeat ja varmat toimitukset. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme tuotteen valinnassa.