fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Heijastinliivi LED-valoilla

Viis keleistä, tilaa heijastinliivi netistä! Liikuit sitten pyörällä, kävellen tai juosten, heijastinliivi varmistaa näkyvyytesi pimeällä. LED-valot etu- ja takapuolella. Kevyt, ei hiosta eikä pompi päällä ja sopii siten erityisen hyvin urheiluun. Koko säädettävissä kaikenikäisille ja -kokoisille.

24,90

Varastossa

Maksa kerralla tai osissa Walley osamaksulla. Voit jakaa maksun enintään 36 kuukaudelle

Kuvaus

Suosittu turvavaruste pimeään vuodenaikaan. Sopii rakenteen puolesta erittäin hyvin urheiluun ja ulkotöihin. Heijastinliivissä on sekä passiiviset heijastimet että aktiiviset LED valot edessä ja takana. Rakenne on kevyt eikä pompi ja hiosta urheillessa. Taiteltavissa pieneen tilaan säilytystä ja kuljetusta ajatellen.

Toimii kahdella Li-Ion paristolla, jotka sisältyvät hintaan. Varaparistoja saa esimerkiksi hyvin varustelluista ruokakaupoista. Joustavien remmien varustettu LED-liivi on koon puolesta hyvin säädettävissä lapsesta isoon aikuiseen. Vilkkutunnus on erikseen säädettävissä etu- ja takavaloille (nopea, hidas tai kiinteä valo).

LED-heijastinliivillä on lukuisia käyttötarkoitusta. Se parantaa näkyvyyttä ja tuo siten lisää turvallisuutta lenkkeilyyn, kävelyille, koiran ulkoilutukseen, pyöräilyyn ja muuhun ulkoliikuntaan tai ulkotöihin. Aktiivisen LED valon ansiosta liivi ei tarvitse ulkoista valoa heijastettavaksi. Liivi on kirjaimellisesti loistava eksymisen riskiä pienentävä turvavaruste lapsille mökkipihassa, metsässä tai muuten ulkoillessa. Hyvä lisä myös auton varustukseen siltä varalta, että matka pysähtyy pyytämättä ja yllättäen.

Lisätiedot

Paino 01 kg (kilogramma)
Mitat 23 × 18 × 2 cm (senttimetri)
Lisätiedot

Materiaali: PVC
Koko: one size
Paristot: 2 x 2032
Valotilat: jatkuva ja vilkkuva
Paino: 165gr

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heijastinliivi LED-valoilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Heijastinliivi LED-valoilla

Category