fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää
Thousand Helmets pyöräilykypärä rose gold & titanium

Thousand Helmets pyöräilykypärät

Thousand Heritage Stay Gold pyöräilykypärä edestä

Thousand pyöräilykypärät ovat saapuneet Elemove-verkkokauppaan. Thousand kypärä on suunniteltu niille, joille turvallisuuden lisäksi kypärän ulkonäöllä ja käytettävyydellä on merktystä. Thousand kypärämallisto on tyylikkään muotoilun lisäksi viimeistelty fiksuilla käytettävyyttä parantavilla yksityiskohdilla. Mallistosta löytyy myös Thousand lasten kypärät, joiden käyttökokemus on suunniteltu erityisesti perheen pienimmille polkijoille, potkulautailijoille ja skeittiramppien sankareille.

Thousand kypärät ryhmäkuva

Thousand kypärissä suunnittelun lähtökohta on, että kypärän täytyy olla niin tyylikäs ja mukava, että sitä ei kokisi pakolliseksi suojavälineeksi, vaan pikemmin yksilöllistä tyyliä korostavaksi asusteeksi. Tähän pyritään ja tarjoamalla monipuoliset viimeistely- ja värivaihtoehdot.  Yrityksen nimi (suom. tuhat) viittaa yrityksen alkuperäiseen missioon pelastaa tuhat ihmishenkeä liikenteessä tarjoamalla kypäriä, joita on ilo käyttää. Joukkorahoitukampanjan pohjalta vuonna 2015 perustettu Thousand Helmets sai alkunsa yhtiön perustajan Glorian menetettyä läheisen ystävänsä kohtalokkaassa pyöräkolarissa. Tästä Gloria sai kimmokkeen suunnitella kypärä, jonka käyttö istuu saumattomasti urbaanin pyöräilijän elämäntyyliin.

Thousand-GloriaHwang-Headshot_210303

Thousand LLC yhtiö toimii Public Benefit Corportaion -periaatteella. Eli taloudellisen kannattavuuden lisäksi yrityksen tavoite on palvella yhteisöä, mikä tarkoittaa myös ympäristön ja yhteisen planeettamme huomioon ottamista. Tuotteiden hiilijalanjälki on 110% kompensoitu ja nahan sijaan tuotteissa käytetään mikrokuiturakenteista synteettistä nahkaa (amara suede), joka on kestävämpää ja hengittävämpää perinteisiin nahkoihin ja keinonahoihin verrattuna. Thousand myös tarjoaa asiakkailleen kolariturvan, joka tarkoittaa, että saat Thousandilta uuden kypärän kolarissa vaurioitunutta vastaan.

Thousand Heritage on kypärä, josta Thousand Helmets sai alkunsa. Kypärä edustaa klassista linjaa. Muotokieli on saanut inspiraationsa 60- ja 70-luvun klassisista moottoripyöräkypäristä. Viimeistelyvaihtoehdoista löytyy värivaihtoehtoja moneen makuun niin kiiltäväpintaisina kuin satiini-/mattapintaisina. 

Thousand pyöräilykypärän magneettisolki

Remmivaihtoehtoina löytyy mallista riippuen nailon tai mikrokuitunahka. Hyvän käyttökokemuksen viimeistelevät istuvuuden varmistava kiertokiristysmekanismi, magneettisolki ja Thousand merkin oma PopLock lukitustunneli.

Thousand Chapter -kypärä on Heritage mallia teknisempi ja tarjoaa toistaiseksi malliston ainoana kypäränä MIPS teknologian. MIPS teknologia on kehitetty Ruotsissa aivokirurgien ja yliopistotutkijoiden yhteistyössä ja se tutkitusti vähentää aivoihin sivuttaistörmäyksessä kohdistuvaa rotaatioenergiaa jopa 39% ja vähentää aivovaurion riskiä. 

Thousand Chapter Racer Black pyöräilykypärä Mips

M.I.P.S on lyhenne sanoista Multi-directional Impact Protection System. MIPS toimii samalla periaatteella kuin aivojen oma luontainen suojamekanismi pääkallon sisällä. MIPS-kypärä sisällä oleva verkko tai kehikko sallii kypärän kuoren liikkumisen suhteessa päähän ja kypärän hattuosaan ja toimii siten iskua vaimentavasti.

Thousand Chapter Supermoon White pyöräilykypärän valo

Muita Thousand Chapter -mallin yksityiskohtia ovat irrotettava visiiri ja magneetiikiinnitteinen takavalo. USB portista ladattava takavalo aktivoituu kiinnitettäessä automaattisesti sisään rakennetulla magneettikytkimellä. Mukaan tulee myös kätevä teline, jolla halutessasi saat takavalon kiinnitettyä kypärän sijaan polkupyörääsi. Myös Thousand Chapter kypärästä löytyvät Heritage mallista tutut magneettiklipsi ja PopLock lukitustunneli, jolla saat kypäräsi kätevästi lukittua pyörääsi tai kiinni reppuusi.

Thousand Chapter pyöräilykypärän poplock

Thousand Jr. lasten pyöräilykypärä on tuorein lisäys Thousand kypärien mallistossa. Tämä pyöräilykypärä on erityisesti lapselle suunniteltu paitsi kokonsa puolesta, myös lapsen näkökulmasta mietityn käyttäjäkokemuksen kautta. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin antaa luovuuden kukkia ja koristella uusi kypärä mukana tulevilla heijastintarroilla ja tehdä näin kypärästä todella omansa.

Thousnan JR. lasten pyöräilykypärä tarrat
Thousand JR. Pink lasten pyöräilykyprän sertifikaatit
Thousand JR. Pink lasten pyöräilykyprän kiristys

Kypärän magneettisolki on kätevä erityisesti lasten kypärässä. Se on helppo käyttää sekä lapselle että aikuiselle vaikka yhdellä kädellä. Myöskään iho ei jää soljen väliin nipistyksiin, josta omassa perheessäni on muiden kypärämallien kanssa otettu parit itkut aikanaan. Kypärän ilmastointireiät ohjaavat ilmavirran kypärän läpi ja pitävät pienen touhuajan pään mukavan viileänä.

Thousand JR. lasten pyöräilykypärän magneettisolki

Kypärän remmit ovat miellyttävää vegaanista keinonahkaa, joka on materiaalina pehmeä, hengittävä ja kestävä. Kypärä on myös kevyt painaen vain 390 grammaa. Pyöritettävä kiristysmekanismi takaa täydellisen istuvuuden myös lapsen kasvaessa (pään ympärys 49-53 cm).

Thousand Metallics Collection ei sinänsä ole erillinen kypärämalli, vaan viittaa metallikiiltoisiin viimeistelyvaihtoehtoihin, joita löydät Heritage mallistosta. Valikoimassa ovat tällä hetkellä ruusukulta, kulta ja titaani / hopea.

Turvallista matkaa!

Olemme iloisia ja innostuneita, että pystymme tarjoamaan teille nyt Thousand kypärät kätevästi verkosta. Tämä tukee yrityksemme tavoitetta tukea hauskaa, turvallista ja ympäristöystävällistä henkilökohtaista liikkumista. Mikäli kypärän lisäksi tarvitset kulkupeliä, niin tutustu toki myös sähköpyörä- ja sähköpotkulautavalikoimaamme.

Share this post