fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää
Joyor_sähköpotkulauta_alustavaloilla

Viisi vinkkiä – Sähköpotkulauta veneeseen tai asuntoautoon?

Tämmöinen case. Vene pitää siirtää nostopaikalle. Nostopaikka on kivenheiton päässä, mutta kun kivi pitääkin tässä tapauksessa heittää vastarannalle. Eli kun vene ajetaan nostopaikalle ja tempaistaan telakalle, auto jää toiselle puolelle lahtea kilometrien matkan päähän.

Itsellänihän oli juurikin tämä tapaus käsillä männäviikonloppuna. Noh, onpas onni, että omistan koko kaupallisen verran sähköpotkulautoja. Sähkölankku kajuuttaan, vene talviteloille ja nostohommien jälkeen syksyisen meri-ilman halki viilettäen takaisin autolle parissa hassussa minuutissa.

Joyor_sähköpotkulauta_veneeseen
Joyor_sähköpotkulauta_asuntoautoon

Tämän kokemuksen rikastamana haluaisin nostaa pari huomiota sähköpotkulaudan valintaan liittyen, joista uskon olevan teille hyötyä:

  1. Suurin ei aina ole kaunehin. Tehon ja akun koon lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös potkulaudan painoon, kokoon ja mahdollisesti taittomekanismiin, jos meinaat kuljettaa potkulautaa mukanasi autossa, veneessä tai julkisissa. 
  2. Sähköpotkulauta saattaa olla sähköpolkupyörää näppärämpi mukana kuljetettava silloin, kun et aja sillä. Rakenne ja voimansiirto ovat yksinkertaisemmat, kevyemmät ja koko komeus menee pienempään tilaan. Yleensä hintakin on sähköpolkupyörää pienempi.
  3. Vaikka sähköpotkulautoja saa nykyään helposti vuokrata, on oman potkulaudan omistamisessa joitain kiistattomia hyötyjä. Oma lankku kulkee halutessasi mukana lähes missä vain ja on käytettävissäsi juuri silloin, kun sitä tarvitset.
  4. Pinevissä syysilloissa kyseisen Joyor mallin valaistus on näyttävä monessa mielessä. Paitsi ulkonäöllinen ysityiskohta, pakollisten valojen lisäksi loistavat alustavalot ovat myös turvallisuutta lisäävä ominaisuus.
  5. Sähköpotkulaudoilla on oikeasti todella mukava huristella. Tutustu, kokeile ja ihastu!

 

Pieni sähköpotkulauta voi olla näppärä vaihtoehto esimerkiksi taittuvalle pyörälle, jos säilytettävyys ja siirrettävyys on korkealla prioriteetilistalla. Sähköpotkulauta osoittautui myös oikein hyväksi varusteeksi sahatessa veneen, auton ja venepaikan väliä. Saatanpa kuljettaa tätä vempainta peräkontissa vastaisuudessakin.

Share this post