fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

JVC HA-A11T nappikuuloke musta

Täysin langattomat nappikuulokkeet

64,90

Maksa kerralla tai osissa Walley osamaksulla. Voit jakaa maksun enintään 36 kuukaudelle

Kuvaus

JVC HA A11T Truly Wireless Bluetooth kuulokkeet ovat erinomainen valinta ulkoiluun, retkeilyyn, urheiluun ja työpäivään. Erityisesti kuulokkeiden pitkä 8 tunnin akunkesto tuo vapautta käyttöön ja riittää tarvittaessa pidempäänkin palaveriputkeen tai marathonpuheluun. Latauskotelon kapasiteetti mukaan lukien käytettävissäsi on huikeat 28 tuntia soittoaikaa. Kuulokkeiden äänenlaatu on tasapainoinen ja kirkas soveltuen erinomaisesti sekä puheluihin että musiikin kuunteluun.

Kuulokkeet kulkevat mukana matkassasi pienessä tilassa . Kuulokkeiden paino on vain 4,2 g ja säilytyskotelon paino on 42 g. Kuulokkeet ovat vedenpitävät, pienikokoiset ja kevyet. Voit pitää kuulokkeita korvassasi muistivaahtokorvatyynyjen ansiosta pitempiäkin aikoja ilman, että ne painavat tai tuntuvat epämukavilta.

JVC HA A11T Truly Wireless Bluetooth kuulokkeissa on Bluetooth 5 teknologian ansiosta pitkä akun kesto ja vakaa yhteys puhelimeesi tai tietokoneeseesi. Täysin langattomilla JVC HA A11T kuulokkeilla on 8 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella. Kuulokkeet lataat kätevästi omassa säilytyskotelossa, jolloin sinulla on jopa 28 tuntia soittoaikaa ilman tarvetta verkkolaturille.

Bluetooth 5 yhteys toimii jopa yli 10 m päätelaitteesta. Yhdistäminen eri laitteisiin on nopeaa ja yhteyden laatu erinomainen. Poista nappikuulokkeet kotelosta ja ne käynnistyvät automaattisesti muodostaen yhteyden laitteeseesi.

Kuulokkeilla on IPX5 luokitus eli ne kestävät vesisuihkuja, sadetta ja hikeä. Käyttöä helpottavat sisäänrakennettu kaukosäädin, mikrofoni ja äänikomennot. Handsfree toiminnolla hallitset äänenvoimakkuutta, musiikin kuuntelua ja puheluihin vastaamista. Toimintojen ohjauksen teet yhdellä painikkeella. Voit käyttää myös pelkästään yhtä kuuloketta (L kuuloke) puheluiden tai videoneuvotteluiden hoitamiseen, mikä on kätevää etenkin työkäytössä. Ääniavustajalla voit ohjata toistoa myös äänikomennoilla.

JVC HA-A11T nappikuuloke

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Bluetooth 5 antaa luotettavan ja katkeamattoman yhteyden päätelaitteeseen
 • Selkeä basso ja kirkkaat diskantit
 • Kuulokkeiden mukana saat muistivaahto korvatyynyjä S/M) ja s ilikonikorvatyynyjä S/M/L, joista voit valita omaan korvakäytävään sopivimman korvatyynyn.
 • Kuulokkeet lataat omassa säilytys ja latauskotelossa, jolloin toiminta aika on 28 tuntia
 • Käynnistyy ja yhdistyy automaattisesti, kun otat kuulokkeet säilytyskotelosta
 • Ohjaus yhdellä painikkeella
 • Voit soittaa ja vastaanottaa HandsFree puheluita
 • Ääniassistentti yhteensopivuus äänikomentoja tukevista päätelaitteista
 • Napit voidaan parittaa myös erikseen L tai R monokäyttöön
 • Veden pitä vät IPX5 luokitus
 • Pienikokoiset ja kevyet . Paino vain 5,2 g. Säilytys ja latauskotelon paino 42 g
 • Mukana USB latausjohto
 • 2 värivaihtoehtoa musta ja valkoinen

 

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Väri

Musta, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JVC HA-A11T nappikuuloke musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

JVC HA-A11T nappikuuloke musta

SKU HA-A11T Category