fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Fenix E09R ladattava minivalaisin

Peukalonkokoinen super taskulamppu

44,50

Varastossa

Maksa kerralla tai osissa Walley osamaksulla. Voit jakaa maksun enintään 36 kuukaudelle

Kuvaus

”Pieni on suurta” sopii erinomaisesti kuvaamaan Fenix E09R taskulamppua. Fenix E09R pystyy tuottamaan Burst-tehotilassa hämmästyttävät 600 lumenin valotehon välittömästi kytkintä painamalla. Maksimitehotilan lisäksi valaisimessa on tehokkaat 300 lm, 100 lm tehotilat. Lähivalaisuun soveltuvat lisäksi 25 lumenin ja 3 lumenin ”moonlight” tila jolla esimerkiksi lukeminen pimeässä on miellyttävää. Tässä lampussa on nykyaikainen ja nopea USB C-tyypin lataus jolla lataat lampun nopeasti toimintakuntoon. Valaisin painaa ainoastaan 45 grammaa joten sitä on mukava pitää aina mukana ja hämmästyt jokakerta sen suuresta valovoimasta riippumatta siitä missä sitä käytät.

Ei turhaa räpeltämistä – helppo käyttää

E09R on yksinkertainen käyttää sillä kaikki turha monimutkaisuus on karsittu pois. Lampun käyttö onnistuu yhdestä metallisesta painonappikytkimestä jolla saat valaisimen päälle/pois ja siirryttyä eri kirkkaustilojen välillä ilman turhaa räpeltämistä. Hetken kytkintä pohjaan painamalla, pääset valaisimen kirkkaimpaan 600 lumenin tehotilaan. Kuljetuksen ajaksi voit kytkeä ohjelmallisen näppäinlukon painamalla kaksikertaa peräkkäin käyttökytkimestä. Tässä lampussa korostuu arkikäytön yksinkertaisuus.

Kuunvalosta aurinkoon!

Fenix E09R:ssä on tarkkaan mietityt tehotilat. Erityinen 3 lumenin ”moonlight”-kuunvalotila soveltuu erinomaisesti lukemiseen tai muuhun lähellä tapahtuvaan valaisuun. 25 lm sopii kivaksi lähivaloksi jolla näkee riittävästi ilman, että lamppu häikäisee. 100 lumenia on riittävä valo ulkona näkemiseen ja liikkumiseen, 300 lumenin teho sopii piha-alueiden valaisuun. 600 lm Burst-tehotila soveltuu puolestaan laajojen ja tuntemattomien alueiden valaisuun ja jopa paikalliseen etsintään aina 124 metriin asti.

Käytä pitkään ja lataa nopeasti

Eräs valaisimen tärkeimmistä omainaisuuksista on sen käyttöaika. Fenix E09R lamppua voit käyttää yhdellä latauksella peräti 70 tuntia (pienin teho). 300 lumenin tehotilassa E09R toimii peräti 1,5 tuntia joka on aika jolla päivität jatkuvassa tehotilassa monet suuremmatkin käsivalaisimet! Fenix E09R:n käyttöajat ovat kaikissa tehotiloissa luokkansa pisimpiä.

Fenix E09R:ssa on suurikapasiteettinen 800 mAh Li-Po akkukennoa joka ladataa nopeasti valaisimen USB C-latausliittimestä. Latausliittimen merkkivalo näyttää selkeästi latauksen edistymisen. Erityisominaisuutena tätä valaisinta voidaan käyttää myöskin silloin kun se on liitettynä ulkopuoliseen varavirtalähteeseen (ns. Powerbank).

Aina mukana

Pienen eikä paljon peukaloa suuremman lampun pituus on vaivaiset 7,9 cm ja painoa akun kanssa vain 45 g. Näillä mitoillaan E09R:ää on vaivaton kuljettaa taskussa, avainnipussa, laukussa yms.,

Voit olla aina varma, että tilanteen vaatiessa tästä lampusta ”kuoriutuu” todellinen pimeyden voittaja jonka suorituskyky yllättää kerta toisensa jälkeen!

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix E09R ladattava minivalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fenix E09R ladattava minivalaisin

Category