fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Fenix HM61R otsalamppu

Monitoimivalaisin 1200 lm

”Lajinsa paras”

99,00

Varastossa

Maksa kerralla tai osissa Walley osamaksulla. Voit jakaa maksun enintään 36 kuukaudelle

Takuu kyltti 5V
Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Kuvaus

Lajinsa paras!

Fenix HM61R valittiin lajinsa parhaimmaksi monitoimiotsalampuksi ERÄ-lehden suuressa otsalamppuvertailussa. Tämä ei ollut sattumaa sillä HM61R monitoimiotsalamppumme ominaisuudet, suorituskyky ja turvallisuus on hiottu esimerkilliselle tasolle pieniä yksityiskohtia myöten.

HM61R tarjoaa tehokkaan ja tasaisesti myös etäälle max. 145 metriin  valaisevan 1200 lumenin valovoiman, turvallisen käytön kaikilla 18650 Li-ion ja myös CR123A paristoilla. Valaisimen rakenne on myöskin suunniteltu kestämään vuosien jatkuvaa käyttöä sillä esimerkiksi sen magneettinen latausliitin ja paristokotelon magneettinen kiinnityspää ovat sijoitettu toisistaan erikseen. Tämä estää valaisimen kantaosan puhkikulumisen ja lataamisen aiheuttaman kipinöinnin vaaran toistuvassa käytössä. HM61R lampulla on 5-vuoden laatutakuu myös työkäytössä!

Fenix HM61R on valintasi kun etsit lajinsa parasta, hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaista monitoimiotsalamppua.

Valittu lajinsa parhaimmaksi monitoimiotsalampuksi

ERÄ-lehden vuoden 2020 suuressa otsalampputestissä testattiin peräti neljätoista otsalamppua joista viisi oli ns. pötkylämallista monitoimiotsalamppua. Testissä ei luotettu pelkkään näppituntumaan vaan testiin seulottuja lamppuja testattiin ja mitattiin monipuolisesti. Suoritetut mittaustulokset erottelivat jyvät akanoista.  Fenix HM61R otsalamppu valittiin lajinsa parhaimmaksi monitoimiotsalampuksi.

Tehokkain valaisu, punavalo ja pitkä käyttöaika

Fenix HM61R:ssä on luokkansa tehokkain TIR-kirkaslinssioptiikka joka valaisee laajasti mutta tehokkaasti aina 145 metriin saakka. TIR-linssioptiikan ansiosta valaisukyky on erinomainen kaikilla tehoasetuksilla. Lampun erikoisominaisuutena on punavalo joka säilyttää hämäränäkökyvyn pimeässä. Punavalo on erityisen kätevä metsästyksessä ja esim. valokuvauksessa kun on tärkeää säilyttää hämäränäkökyky pimeässä.

HM61R:ssä on viisi (5) valkoisen valon ja kaksi (2) punaisen valon kirkkausasetusta. Pienimmällä kirkkaustilassa (5 lm) lamppu tarjoaa jopa 300 h yhtämittaisen käyttöajan. Laadukas SST40 LED-emitteri tuottaa korkean yli >70 CRI värintoiston jolloin värit toistuvat luonnollisina ja kohteiden yksityiskohdat erottuvat selkeästi ja yksityiskohtaisesti.

Nopein magneettilataus

Eräs otsalampun tärkeä valintakriteeri on se, kuinka nopeasti se saadaan käyttökuntoon. HM61R latautuu jopa kaksi kertaa nopeammin kuin useimmat kilpailevat magneettilataukselliset monitoimiotsalamput. HM61R lataa suurikokoisen 3500 mAh akun tyhjästä täyteen jopa neljässä (4 h) tunnissa! Lampun suurikokoinen painonappikytkin näyttää jäljelläolevan virranmäärän selkeällä LED-merkkivalolla.

Takuu 5-vuotta myös työkäytössä!

Fenix HM61R:ssä on kiinnitetty erityistä huomiota lampun kestävyyteen myös työkäytössä. HM61R on pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Lisäksi sen rakenne on erittäin kestävä ja se kestääkin tiputuksen kaikista suunnista 2 metrin korkeudelta. Kestävyyttä ja turvallisuutta lisäävänä ominaisuutena HM61R:ssä on muista kilpailevista magneettiladattavista monitoimilampuista poiketen erillinen latausliitin. Latausliitintä ei siis ole integroitu magneettiseen paristokorkkiin jolloin HM61R:n latausliitin ei kerää epäpuhtauksia tai vahingollisia metallilastuja jotka voisivat aiheuttaa lampun oikosulun tai kipinöinnin vaaran.

Useista kilpailijoistaa poiketen, Fenix HM61R takuu on 5-vuotta myös työkäytössä!

Kevyt ja kompakti

Valaisimen koko eräs tärkeimmistä sen käytettävyyteen vaikuttavista tekijöistä. HM61R on eräs kompakteimmista ja keveimmistä monitoimilampuista. Lampun pituus on saatu erittäin lyhyeksi sillä sen latausliitin on sijoitettu kantaosan sijasta valaisinosaan. Lyhyen pituuden (vain 10 cm) ansiosta lampun valokeila on mahdollisemman keskellä suhteessa käyttäjän näkökenttää. HM61R painaa käyttövalmiina ainoastaan 149 g.

Turvallinen käyttää myös paristoilla

HM61R toimii kaikilla 18650 Li-on akkuparistoilla ja myös  CR123A paristoilla! Monipuolisten virtalähteiden käyttömahdollisuus on tärkeää sillä se mahdollistaa valaisimen turvallisen ja myös ympärivuotisen käytön. Useista kilpailijoistaan poiketen Fenix HM61R otsalampussa voidaan käyttää myös erittäin hyvin kylmää kestävillä CR123A paristoilla (kylmyyden kesto -40° C) tai Fenixin ARB-L18-2900L 18650 Li-ion akkuparistolla (kylmän kesto -30° C). HM61R otsalamppu toimitetaan tehokkaalla ja suurikapasiteettisella Fenix ARB-L18 3400 mAh Li-ion ladattavalla akulla. Lataus tapahtuu integroidulla USB-magneettilatausliittimellä (johto sisältyy).

Yksi valaisin – monta käyttöä

HM61R-monitoimiotsalampun käyttöä saat helposti ja edullisesti laajennettua. Asenna se pyörään yksinkertaisella tankokiinnikkeellä, tee siitä täydellinen kypärävalo kypäräkiinnikkeen avulla, kiinnitä se pyöräilykypärään tällä kiinnikkeellä (kiinnikkeet ostettava erikseen). Vakiona voit kiinnittää otsalampun tehokkaalla kantaosan magneettikiinnikkeellä lähes kaikkiin metallipintoihin. Lisäksi metallisella klipsikiinnityksellä saat sen näppärästi kiinni esim. työliiveihin, reppuun jne.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 1200 lumenia
Käyttöaika (max) 2 h
Kantomatka (max) 145 m
Valovoima (max) 5287 kandela
Iskunkesto 2 metriä
Vesitiiviys IP68
Käyttötilat 8 kpl
Käyttötila turbo 1200 lm / 2 h
Käyttötila korkea I 400 lm / 4 h
Käyttötila keski 150 m / 12 h
Käyttötila matala 50 lm / 38 h
Käyttötila eko 5 lm / 300 h
Punavalo jatkuva 5 lm / 80 h, 1 lm / 400 h
Punavalo vilkku 5 lm / 160 h
LED-tyyppi 1 x Luminous SST40 White light LED, Everlight punainen
Mitat 101 x 16 x 36 mm
Paino 99 g (ilman paristoa), 149 g (paristolla)
Virtalähde 1×18650 sis./2xCR123A ei sis.
Lataustapa Magneettilataus
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 5-vuotta
Toimitussisältö HM61R otsalamppu, Fenix ARB-L18-3400 mAh ladattava akku, pää- ja otsapanta, USB Magneettilatausjohto, otsapannan solki, vaihdettava O-rengastiiviste, käyttöohje

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HM61R otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fenix HM61R otsalamppu

Category