fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Fenix BC25R pyörävalaisin

Nykyaikainen pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja poluille. 600 lm.

59,00

Varastossa

Maksa kerralla tai osissa Walley osamaksulla. Voit jakaa maksun enintään 36 kuukaudelle

Takuu kyltti
Ilmainen toimitus
Ilmainen toimitus

Kuvaus

Tämä verraton pyörävalaisin tarjoaa tehokkaan näkyvyyden ja erityisen valokuvion jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. Valaisin sopii myös päiväajovalokäyttöön. BC25R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polut ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita. Lamppu on USB-ladattava ja se valaisee hyvin max. 600 lumenin teholla aina 106 metriin saakka.

BC25R on helppokäyttöinen sillä siinä on vain yksi käyttökytkin josta säädät valaisimen kirkkautta. Jäljellä olevan akun varaustilan näet vaivatta lampun päällä sijaitsevista LED-merkkivaloista. Lamppu ladataan uudelleen nopean micro USB -liittimen kautta

Fenixin patentoima CUT-OFF facula optiikka varmistaa, että kaikki valo on tehokkaasti suuntautunut eteenpäin tielle ja valaisee hyvin hyvin kaikenlevyiset tiet ja polut. Valon sävy on neutraalivalkoinen jolla näet tehokkaasti tien pinnat ja kaikki epätasaisuudet. Lisäksi se kykenee valaisemaan muita tavanomaisia LED-valoja tehokkaammin vesisateessa, sumussa, usvassa ja lumisateessa. Lamppu sopii käytettäväksi myös päiväajovalona ilman vastaantulijan häikäisyn vaaraa.

BC25R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle sekä päiväajovalokäyttöön jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja USB-ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

Tekniset tiedot

Valoteho (max) 600 lumenia
Käyttöaika (max) 36 h
Kantomatka (max) 106 metriä
Iskunkesto 1 metri
Vesitiiviys IP66
Käyttötilat 4 kpl
Käyttötila korkea 600 lm / 2 h
Käyttötila keski 350 lm / 7 h
Käyttötila matala 50 lm / 36 h
Vilkkuvalo 150 lm
LED-tyyppi Cree XP-G3 (neutraali valkoinen valo)
Mitat 113 x 32 x 31 mm
Paino 155 g (ilman paristoa)
Virtalähde Integroitu 2600 mAh Li-ion akkuparisto
Lataustapa MicroUSB
Hyväksynnät ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu 2-vuotta
Toimitussisältö BC25R pyörälamppu x 1 kpl, Fenix 18650 3,6V/2600 mAh ladattava Li-ion akku x 1 kpl, BC25R pikakiinnityspidike x 1 kpl, Micro USB -kaapeli x 1 kpl, kiinnityspidikkeen säätöpalat x 2 kpl, käyttöohje

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix BC25R pyörävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fenix BC25R pyörävalaisin

Category