fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää
Himo sähköpyörä valot

Tule nähdyksi ja näe!

Tervehdykset elemove.fi:stä pohjolan kulkijat!  Vielä jonkin aikaa meillä täällä pohjoisen 60:n leveyspiirin kohdalla vallitsee pimeä vuodenaika. Kaupunki ja taajama oloissa nähdyksi tuleminen on iso osa turvallisuutta ja siksi laitoinkin tuon otsikon juuri noin päin. 

Sähköpolkupyörällä ja vuoroin autoilijana kummastelen sitä suurta määrää pyörällä liikkujia, jotka eivät käytä minkäänlaista valaisinta tai edes heijastinta kulkuvälineessä, saati sitten itsessään. Pyöräilijä on monessa liikennetilanteessa etuoikeutettu, mutta hänen olisi turvallisinta kuitenkin aina varmistua, että hänet on myös huomattu!

Kevyen väylän liikkujan silmä saattaa olla tottunut havaitsemaan asioita pimeässä, mutta autoilijan silmät ovat sopeutuneet hieman valoisampaan ympäristöön sekä kaupunkioloissa melkoiseen valomereen. Sen seasta on yksittäistä pimeä kevytliikkujaa erittäin vaikea huomata.

Tähän ratkaisun tarjoavat Elemove:n tuotteet, kuten LED valoin varustettu heijastinliivi  sekä loistavat Elemoven tarjoamat Xiaomi HIMO sähköpolkupyörät joissa on integroidut valaisimet ja heijastimet! Päävalaisimen teho tulee suoraan tehokkaasta Lithium-Ion pääakusta josta ei teho hevillä lopu!

Katso ihmeessä kuvaesimerkit alla minkälainen vaikutus on integroidun valaisimen olemassaololla.

Elemove sähköpyörän valoartikkeli kuva 1

Näetkö pyöräilijää pyörätiellä?

Elemove sähköpyörän valoartikkeli kuva 2

Nyt sinun valaisimesi nähdään ja kunnolla!

Elemove sähköpyörän valoartikkeli kuva 4

Tämän sinä näet pyöräilijänä. Ihan OK sinusta eikö…? Ei nyt sentään.

Elemove sähköpyörän valoartikkeli kuva 3

Mutta tämän näkisit Elemoven Xiaomi HIMO pyörällä ajaessasi. Ja muut näkevät sinut molemmista suunnista. Taatusti turvallisempi näin!

Ja jos haluat maastoon pimeällä, niin siitä vaan Elemoven Xiaomi HIMO sähköpyörällä! Akussa riittää puhtia ja 24 lux valaisimessa on tehoa ja lisäksi se takavalaisin. Valaistusta näytöstä näet samat ajotiedot ja asetukset kuin päivänvalossakin.

Elemove sähköpyörän valoartikkeli kuva 5

Varmistu sinäkin turvallisesta pimeäliikkumisesta ja hanki luotettava ja turvallinen Xiaomi HIMO sähköpyörä Elemove.fi verkkokaupasta

Tervetuloa kaupoille! Toivottaa Elemove tiimi

 

Share this post