fbpx
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja​
Toimitusaika 2-4 arkipäivää
Xiaomi HIMO C26

Xiaomi HIMO C26 Moottori-lehden testissä

Xiaomi Himo C26 näyttää ja tuntuu hintaansa arvokkaammalta

Moottori-lehti koeajoi ja arvosteli Elemoven suosituimman sähköpyörämallin. Kyseessä on Xiaomi HIMO C26 sähköpyörä, joka on hyvä ja edullinen valinta monikäyttöistä sähköavusteista peruspyörää etsivälle. Iloksemme erityisesti pyörän hinta-laatu suhde ja ulkonäkö saikin toimitukselta kehuja. Koko yksityiskohtainen artikkeli on luettavissa ilmaiseksi Moottori-lehden sivuilla.

Xiaomi HIMO C26 sähköpyörä on ollut kuluneella kaudella suosittu valinta esimerkiksi sähköavusteiseksi työsuhdepyöräksi. Hinnan lisäksi suosiota selittää pyörän viimeistelty ulkonäkö ja monen kokoisille ajajille soveltuva ajogeometria. Ulkonäöllisesti HIMO C26 sopii niin miehille kuin naisille. Elemovelta löytyy myös pääkaupunkiseudulla toimiva huolto sekä varaosat ja tarvikkeet meillä myytäviin HIMO sähköpyöriin.

HIMO sähköpyörävalikoimaamme kuuluvat lisäksi taittuvarunkoinen Xiaomi HIMO Z20 ja gravel/cyclocross henkinen käyräsarvinen Xiaomi HIMO C30s. Perinteisempää arkipyörämallia etsivälle löytyy myös suoratankoinen Xiaomi HIMO C30r. HIMO sähköpyörät tarjoavat hyvän hinta-laatu suhteen läpi valikoiman. Hintahaitarin yläpäätä edustavasta C30 mallista löytyy joukon ainoana muun muassa värinäyttö ja tarkemmalla momentintunnistuksella toimiva sähköavustuksen ohjaus.

Xiaomi HIMO C30 sähköpyörän näyttö
Xiaomi HIMO C30 sähköpyörän värinäyttö

HIMO valikoimasta löytyy myös laadukas ja tukevarakenteinen sähköpotkulauta, joka kulkee mallinimellä HIMO L2. Leveä astinlauta, tehokas levyjarru ja leveät ilmatäytteiset renkaat lisäävät niin ajomukavuutta kuin ajamisen turvallisuutta.

Musta HIMO L2 sähköpotkulauta
Himo L2 sähköpotkulauta

Toivotamme kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan sähköpyörä- ja sähköpotkulautavalikoimaamme kaupan puolelle! Mukavaa ja lämmintä kesäkauden jatkoa kaikille!

Share this post